Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/13/212913/kerstinonnebo.se/:/storage/configuration/wrappers/13/212913/kerstinonnebo.se/:/tmp/) in /storage/content/13/212913/kerstinonnebo.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Övriga tjänster - Kerstin Önnebo

Övriga tjänster

Det är mycket jag gör, men samtalet är alltings centrum. Mitt driv utgår ifrån att ta fram kunskap och erfarenheten och sedan sprida den för att inspirera och förverkliga.

MODERATOR

Jag modererar på event, mässor eller andra tillställningar. Mina närmsta ämnen är naturvetenskap, kreativitet, samhällsbyggande, feminism, miljö, utomhusliv och entreprenörskap. Det mesta är intressant, om man får möjlighet att gå på djupet.

Kolla min youtubekanal och känn om min energi passar ditt evenemang.

WORKSHOPS

Jag håller workshops om dramaturgi och olika berättartekniska modeller som passar bra i klassrummet eller i skrivande grupper på bibliotek.


FÖRELÄSNINGAR

Vill du ge ditt team en energikick eller tid för eftertanke. Då är det kreativiteten som ska till. Jag föreläser om kreativt skrivande, med fokus på exempelvis det självreflekterande skrivandet eller förverkligandet av den stora författardrömmen.


FÖRFATTERIER

Författerier är ett inspirationblad med tips till ditt skrivande som jag gör tillsammans med lektören Caroline Degerfeldt och skrivpedagogen Carola Mikaelsson. Varje månad, rakt ner i din mailkorg får du skrivteknik, skrivövningar och inspirationsberättelser. Registrera dig för inspirationsbladet här

KONTAKT

Maila mig på kerstin.onnebo@gmail.com